Gidsen

Ieder mens komt naar aarde met zieledoelen en om levenservaringen op te doen. Wanneer je incarneert treedt er een soort’vergetelheid’ op, dit zorgt ervoor dat je (de gekozen lessen en je afkomst) grotendeels vergeet.  Dit wordt ook wel de illusie van afgescheidenheid genoemd. Het dient het doel om te lessen te kunnen leren.  Kinderen herinneren zich vaak hun afkomst of zielendoelen. Maar naarmate zij opgroeien en opvattingen overnemen uit de maatschappij wordt dit vaak minder.

cabb8fa1ed2afee079cb15a25ddc56d1

De spirituele waarheid is dat we allen één zijn. We komen allemaal van de bron die licht en liefde is. En iedereen is van binnen, en in essentie, Liefde. Je ziel kan verschillende levens hebben doorgebracht binnen verschillende sferen / realms. Binnen de verschillende sferen heb je gewerkt aan je persoonlijke en wereldmissie en ging je (her)ontdekken wie je werkelijk bent.

We hebben allemaal een ‘Spirit Guide Team’ (of te wel geestelijke helpers) die ons graag helpen en onze lessen en groeiprocessen overzien. Zo heeft ieder mens In ieder geval twee beschermengelen. Vaak ook een of meer gidsen. Onder de gidsen kan ook een overleden dierbare zijn, die er voor heeft gekozen om als gids voor je op te treden. Ook kunnen er andere liefdevolle energieën aanwezig zoals eenhoorns,dolfijnen gidsen, meesters en (aarts)engelen.

Wie moet je om hulp vragen? Tot wie moet je bidden?

askbelievereceive_resizedIn het een boek van Neale Donald Walsch (vragen en antwoorden) vond ik een interessante passage als antwoord op deze vraag.  En ik sluit me hier volledig bij aan. Deze passage legt uit dat de mate waarin jij het belangrijk vind om tot bijvoorbeeld een heilige te bidden leidend zou moeten zijn. We creëren allemaal onze eigen werkelijkheid en daar leven we vervolgens in. Wij zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid, de makers van onze eigen ervaring. Geloof jij dat het belangrijk is om tot maagd Maria en andere heiligen te bidden? doe dat dan!  Neale schijft ook: “Ik weet dat God onze gebeden hoort, ongeacht de manier waarop we dat doen.”
Er is geen goede of foute manier om God/ de bron van al wat is of hoe je het ook noemen wil te benaderen.
Nog een interessante vraag is: Ben jij wie je wil zijn? Wie jij bent en wie jij wilt zijn is een willekeurige keuze die jij maakt, hopelijk gebaseerd op de meest verheven versie van de grootste visie die je ooit van jezelf hebt gehad!

Op de Earth Angel Fair   op 21 december 2014, kun je verschillende consulten ondergaan waarin wordt gewerkt met de verschillende spirituele begeleiders uit de Lichtwerelden. Zo wordt er onder andere gewerkt liefdevolle energieën, de (Aarts)engelen, de meesters eenhoorn energie en meer.

Bron: Linda Goodings- De Aarde Engel, Vragen en antwoorden aan God- Neal Donald Walsch.